Risøy

Små barnehager, avdeling Risøy, er en liten og koselig avdeling i Jens Risøens gate 155 med 8-10 plasser, 0-6 år. Vi åpnet i april 2006. Lokalene våre er nyoppusset og tilpasset de minste barna som skal i barnehagen for første gang.

Vi jobber mye med minoritetsspråklige barn og har gode betingelser for å lære dem norsk. Våre ansatte behersker flere språk og det hjelper barn til å få en lettere start på barnehagelivet. Følgende språk er representert på avdelingen: engelsk, tysk, litauisk, russisk, og serbokroatisk.

Vi er interessert i å gi tilbud til familier som ønsker å ha barn i mindre enheter. På basis av erfaringer som vi etter hvert har samlet, barna blir fortere trygge i små grupper og personalet har mer tid for kommunikasjon med hvert enkelt barn.

Vi legger vekt på å gi barna mye rom for lek som er utviklende og skaper læring.

Vi har en stor lekeplass i nærheten som vi bruker omtrent daglig. Den byr på gode muligheter for uteaktiviteter.

Vi går mye turer til de forskjellige lekeplassene i byen. Noen ganger går vi på folkebiblioteket for å låne nye bøker.

Vi er mye ute - i all slags vær. Barna som sover på dagen, sover ute i ly for vær og vind. Masse frisk luft!

Vi har et stabilt personale, de fleste med lang erfaring.

Våre åpningstider:   06.45 - 16.45

Joey